default-header
Home Services

Services

Wij streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk te helpen en een zo goed mogelijke service te verlenen. Doordat wij een groot aantal gangbare onderdelen op voorraad hebben, kunnen wij de meeste klachten vaak direct bij u thuis oplossen.

Bel gerust voor een afspraak, de dames op kantoor staan u graag te woord! Bij een bezoek aan onze showroom, ontvangt u onder het genot van een kopje koffie of thee een goede uitleg over de verschillende apparaten.

Wij denken graag met u mee!

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus

In verband met de maatregelen die de overheid heeft getroffen tegen de verspreiding van het coronavirus in Nederland zijn ook wij, als bedrijf, genoodzaakt om hier zorgvuldig mee om te gaan. Dit betekent dat wij vanaf 20 maart 2020 werken volgens de regels van het RIVM. Lees hier meer over onze werkwijze en maatregelen.

De showroom is met ingang van 28 april 2021 weer geopend. Omdat onze showroom maar toegang laat tot maximaal 4 personen per keer adviseren wij u om op voorhand toch een afspraak met ons te maken, om er zeker van te zijn dat u niet buiten hoeft te wachten. Uiteraard blijven wij ook telefonisch bereikbaar en proberen wij u zo goed mogelijk te woord te staan.

De wachttijden voor reparaties kunnen langer zijn dan normaal door de drukte.
Wij danken u voor uw begrip.

U kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar contact@geraedtswitgoed.nl.

Wilt u meer weten over de maatregelen vanuit de overheid? Lees er hier meer over.