default-header
HomeWij hebben onze krachten gebundeld!

Wij hebben onze krachten gebundeld!

De twee Limburgse familiebedrijven Geraedts Witgoed, specialist in reparatie en vervanging van (professionele) witgoedapparatuur, uit Herkenbosch en Electroworld Witte Hal, met winkels voor TV, audio, witgoed en keuken-inbouwapparatuur in Venlo en Reuver, hebben onlangs hun krachten gebundeld.

Annie Geraedts van Geraedts Witgoed en Paul Coopmans van Electroworld Witte Hal hebben besloten om gezamenlijk vanuit de 3 bestaande locaties hun marktpositie te versterken.

Paul Coopmans: “Met het steeds groter wordende servicegebied, inmiddels van Venray tot Roermond, zouden we in de toekomst tegen een capaciteitsprobleem aan gaan lopen. Door de toevoeging van de servicedienst van Geraedts Witgoed slaan we twee vliegen in één klap. We lossen het aankomende capaciteitsprobleem op én vergroten ons servicegebied naar geheel Limburg. Met 8 servicemonteurs bedienen we vele consumenten, zorginstellingen, scholen, woningcorporaties en bedrijven in héél Limburg.

Annie Geraedts: “Met deze samenwerking zijn we klaar voor de toekomst en kunnen we, zoals onze klanten al méér dan 66 jaar van ons gewend zijn, snel blijven repareren, bezorgen en installeren. Met de twee winkels in Venlo en Reuver, én de webshop wittehal.nl, breiden we ons productaanbod gigantisch uit en kunnen onze klanten ook bij ons terecht voor TV , Audio en klein huishoudelijke apparatuur.

Snelle en goede service loopt als een rode draad door beide bedrijven. Door volledige autorisatie van álle grote witgoedmerken repareert Electroworld Witte Hal en Geraedts Witgoedspecialist zowel binnen als buiten de garantietermijn alle apparaten aan huis !

Paul Coopmans: “Met de formules van Electroworld en Witgoedspecialist zijn we aangesloten bij United Retail; Nederlands grootste organisatie van zelfstandige ondernemers in consumentenelektronica. Onze websites geven direct toegang tot het totale assortiment van alle bekende merken, maar natuurlijk ontvangen we u graag in één van onze winkels in Reuver of Venlo, of op afspraak in onze showroom in Herkenbosch. Ons verkoopteam staat voor u klaar.

Witte Hal mét Kwik-Rep Service Venlo
Tel. 077-3201310
Roermondsestraat 56
5912 AK Venlo
wittehal.venlo@elektroworld.nl

Witte Hal mét Kwik-Rep Service VenloReuver
Tel. 077-3201315
Rijksweg 118
5953 AJ Reuver
wittehal.reuver@elektroworld.nl

Geraedts Dé Witgoed Specialist
Tel: 0475-531867
Stationsweg 80
6075 CD Herkenbosch
geraedts@dewitgoedspecialist.nl

Image by freepik

Wij hebben onze krachten gebundeld!