default-header
Home Services

Services

Wij streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk te helpen en een zo goed mogelijke service te verlenen. Doordat wij een groot aantal gangbare onderdelen op voorraad hebben, kunnen wij de meeste klachten vaak direct bij u thuis oplossen.

Bel gerust voor een afspraak, de dames op kantoor staan u graag te woord! Bij een bezoek aan onze showroom, ontvangt u onder het genot van een kopje koffie of thee een goede uitleg over de verschillende apparaten.

Wij denken graag met u mee!

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus

In verband met de maatregelen die de overheid heeft getroffen tegen de verspreiding van het coronavirus in Nederland zijn ook wij, als bedrijf, genoodzaakt om hier zorgvuldig mee om te gaan. Dit betekent dat wij met ingang van 20 maart alleen nog klanten bezoeken op basis van urgentie! Het besmettingsgevaar is te risicovol. Wij willen hiermee voorkomen dat onze monteurs besmet kunnen raken en het virus vervolgens weer doorgeven aan onze klanten.

 

Tussen 10:00 uur en 15:00 uur blijven wij telefonisch bereikbaar via 0475 53 18 67. Indien u ons belt kunnen wij u telefonisch van dienst zijn en tevens bepalen wat wij op dit moment voor u kunnen betekenen. Ook kunt u altijd een e-mail sturen naar pgeraedts.vof@home.nl.

 

De showroom is tot nader order gesloten.

 

Wilt u meer weten over de maatregelen vanuit de overheid? Lees er hier meer over.