default-header
Home Over ons

Over ons

Ons bedrijf is opgericht in 1958. In de loop van de jaren hebben wij een ruime ervaring opgebouwd met het repareren van alle merken wasautomaten, drogers, afwasautomaten, kookplaten, ovens, magnetrons, afzuigkappen, koelkasten en vriezers. Zowel vrijstaand als inbouw. Verder repareren en leveren wij ook professionele was-, droog- en afwasapparatuur.

Wij repareren alle merken en het maakt niet uit of het apparaat wel of niet van ons afkomstig is!

Heeft u een probleem aan een Miele apparaat met daarop een verlengde garantie, dan kunt u daar ook bij ons voor terecht. Bel gerust voor meer informatie.

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus

In verband met de maatregelen die de overheid heeft getroffen tegen de verspreiding van het coronavirus in Nederland zijn ook wij, als bedrijf, genoodzaakt om hier zorgvuldig mee om te gaan.

 

De showroom is geopend op afspraak.

 

Tussen 9:00 uur en 17:00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar via 0475 53 18 67. Als u ons belt kunnen wij u telefonisch van dienst zijn en kunnen wij bepalen wat wij op dat moment voor u kunnen betekenen. Ook kunt u altijd een e-mail sturen naar contact@geraedtswitgoed.nl.

 

Wilt u meer weten over de maatregelen vanuit de overheid? Lees er hier meer over.

Verkoop

Met verkoop richten wij ons hoofdzakelijk op A-merken, zoals MieleSiemensAEGAtagLiebherr koelingNovy. Tevens leveren wij ook professionele Miele en Liebherr apparaten.

Wij zijn erkend:

  • Miele-dealer
  • Miele Service Partner
  • Siemens select dealer
  • Siemens extraKlasse-Partner

Om goed op de hoogte te blijven volgen onze monteurs regelmatig bijscholingscursussen bij de merken Miele, Siemens en Liebherr.

Verkoop

Instructievideo schoonmaken warmtepompdroger

Bekijk hieronder de instructievideo voor het schoonmaken van uw warmtepompdroger.