default-header
Home Over ons

Over ons

Ons bedrijf is opgericht in 1958. In de loop van de jaren hebben wij een ruime ervaring opgebouwd met het repareren van alle merken wasautomaten, drogers, afwasautomaten, kookplaten, ovens, magnetrons, afzuigkappen, koelkasten en vriezers. Zowel vrijstaand als inbouw. Verder repareren en leveren wij ook professionele was-, droog- en afwasapparatuur.

Wij repareren alle merken en het maakt niet uit of het apparaat wel of niet van ons afkomstig is!

Heeft u een probleem aan een Miele apparaat met daarop een verlengde garantie, dan kunt u daar ook bij ons voor terecht. Bel gerust voor meer informatie.

Wij hebben onze krachten gebundeld!

Annie Geraedts van Geraedts Witgoed en Paul Coopmans van Electroworld Witte Hal hebben besloten om gezamenlijk vanuit de 3 bestaande locaties hun marktpositie te versterken.

 

Lees meer over onze samenwerking

Verkoop

Met verkoop richten wij ons hoofdzakelijk op A-merken, zoals Miele, Bosch – SiemensAEGAtag – Pelgrim Etna, Liebherr koelingNovy. Tevens leveren wij ook professionele Miele en Liebherr apparaten.

Wij zijn erkend:

  • Miele-dealer
  • Miele Service Partner
  • Siemens Select dealer
  • Siemens ExtraKlasse-Partner

Om goed op de hoogte te blijven volgen onze monteurs regelmatig bijscholingscursussen bij de merken Miele, BoschSiemens en Liebherr.

Verkoop

Instructievideo schoonmaken warmtepompdroger

Bekijk hieronder de instructievideo voor het schoonmaken van uw warmtepompdroger.