default-header
Home Corona maatregelen

Corona maatregelen

In verband met de maatregelen die de overheid heeft getroffen tegen de verspreiding van het coronavirus in Nederland zijn ook wij, als bedrijf, genoodzaakt om hier zorgvuldig mee om te gaan.

Mocht u last hebben/of krijgen van griepverschijnselen, hoesten, kortademigheid of bent u in quarantaine, meld dit dan aan onze telefoniste, wij zoeken dan samen naar een gepaste oplossing.

Als er een bezoek van onze monteur ingepland is:

  • Houdt minimaal 1,5 meter afstand.
  • Geef onze monteur geen hand.
  • Wanneer u moet hoesten of niezen, doe dit dan aan de binnenkant van de elleboog.
  • Indien onze monteur zich niet prettig voelt in zijn werksituatie, ivm Corona virus, heeft hij het recht om niet binnen te komen of om te stoppen met zijn werkzaamheden. Wij zullen dan een nieuwe afspraak in plannen.
  • Het kan natuurlijk ook voorkomen dat onze monteur zich niet lekker voelt. Wij zullen dit nauwlettend in de gaten houden en de monteur dan uit voorzorg naar huis sturen. Het is dus mogelijk dat als u een afspraak heeft gemaakt, wij genoodzaakt kunnen zijn om deze van onze kant alsnog te moeten afzeggen.

Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Tussen 9:00 uur en 17:00 uur blijven wij telefonisch bereikbaar via 0475 53 18 67. Indien u ons belt kunnen wij u telefonisch van dienst zijn en tevens bepalen wat wij op dit moment voor u kunnen betekenen. Ook kunt u altijd een e-mail sturen naar pgeraedts.vof@home.nl.

De showroom kunt u alleen op afspraak bezoeken.

Wilt u meer weten over de maatregelen vanuit de overheid? Lees er hier meer over.